Cautare

1907 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (3.83 secunde)
Se vorbeste tot mai des despre pierderea feminitatii si adoptarea unor trasaturi profund masculine de catre reprezentantele sexului frumos. Trasaturi precum compasiunea, naturaletea, jucausenia, delicatetea, eleganta sau blandetea au fost inlocuite de duritate pragmatism, egoism, vulgaritate, brutalitate si atingerea scopurilor cu orice pret.
Se vorbeste tot mai des despre pierderea feminitatii si adoptarea unor trasaturi profund masculine de catre reprezentantele sexului frumos. Trasaturi precum compasiunea, naturaletea, jucausenia, delicatetea, eleganta sau blandetea au fost inlocuite de duritate pragmatism, egoism, vulgaritate, brutalitate si atingerea scopurilor cu orice pret.
In momentul trezirii insa, pacientul poate prezenta o stare confuza, imposibilitatea de a se exprima in mod corect. Simptomele matinale depind in mare masura de gradul de severitate si de partea creierului afectata de AVC.
Primarii vor fi mai disciplinati, dar si mai putin loiali formatiunilor pe listele carora au fost alesi. Legea migratiei politice intra de astazi in vigoare. ... Alesii locali s-au grabit sa nu piarda "ultimul val de migratie", iar in ultimele zile s-au inregistrat dezertari cat pentru un intreg mandat.
Astfel, consilierii, primarii si viceprimarii pot sa vina de hac in cel putin trei feluri actului normativ care ii leaga pe durata mandatului de partidul la care si-au declarat apartenenta. ... Oricat de mult s-ar inaspri conditiile de luare a creditelor, romanii gasesc mereu o cale de a le accesa.
Pierderea de catre SRI a doua note prezentate public de Mircea Geoana in mai reprezinta, in opinia Comisiei parlamentare de control, un incident de securitate. ... Raportul recomanda "aprecierea si dispunerea masurilor de ordine interioara si securitate procedurala fizica si a personalului, potrivit deficientelor semnalate".
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Liderul liberal a catalogat drept "nazbatie" asa-zisa incercare a presedintelui de a-l antrena pe Boc in lupta pentru Cotroceni si ca asemenea afirmatii ale sefului statului nu fac decat sa arate ca "regele e gol"."Mi-e greu sa cred ca domnul Basescu nu va candida, dar faptul ca asemenea nazbatii, precum pregatirea lui Boc de a candida, arata limpede ca Traian Basescu nu are curajul de a spune da, candidez la un nou mandat.
Multe dintre masurile fiscale date de actualul executiv nu ajuta cu nimic mediul de afaceri pentru a iesi din criza financiara. ... La aproape o jumatate de an de la instalarea actualului guvern, mediul de afaceri este sprijinit foarte putin.
Social-democratul clujean Vasile Dancu a declarat ca gestul liderilor PSD de a sarbatori victoria in alegeri, la aflarea exit poll-urilor, poate fi interpretat ca o "prevalidare" a scrutinului, dar ca e greu de apreciat daca va avea castig de cauza prin contestatia depusa la CCR.
Iulian Badea publica in Cronica Romana un articol intitulat "Iluzii social-democrate", pe care il puteti citi in continuare. 'Luptele pentru Putere, pentru functii au transformat scena politica intr-o avalansa interminabila de scandaluri. ... Mizele, pe masura. ... Pierderea Puterii tulbura serios apele nu numai la varful PSD, dar si in filiale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca, daca s-ar fi intrerupt campania electorala pentru prezidentiale dupa primele doua saptamani, tot ceea ce se acumulase pana atunci era suficient sa asigure victoria candidatului PSD.
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Sentinta este definitiva si a fost data de magistratii Curtii de Apel Cluj.
Analistul politic Stelian Tanase (foto) publica in Adevarul articolul "Opozitia misionarului", pe care il puteti citi in continuare. ... Substratul acestui scenariu este ca de azi pana in 2012 PDL se face praf.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
"PDL are o problema de credibilitate". Theodor Stolojan crede ca partidul sau poarta o mare parte din vina pentru pierderea increderii in guvernare. El da drept exemplu politizarea administratiei publice locale, ceruta si de PDL-isti.
"Basescu stie ca USL va avea peste 50% la parlamentare" Chiar si presedintele Traian Basescu admite ca USL va avea peste 50% la alegerile parlamentare, afirma ex-premierul social-democrat Adrian Nastase, pe blog, el acuzandu-l pe seful statului ca interpreteaza "aberant" articolul 103 din Constitutie.
Fotografia de moment il arata ca invingator detasat in competitia pentru Primaria Generala a Capitalei. ... Dar nu este un politician de mare calibru. (S-a vazut la prezidentiale.) Nu poate fi comparat cu niciunul dintre liderii care se exprima astazi pe prima scena a politicii.
"Sa se lase" de politica.
google-analytics.com